- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Nymphomaniac Director’s Cut lanseres 2. oktober – men ikke i Norge

Av , 16. september 2014 i Ukategorisert

Lars von Trier [1]s originale versjon av Nymphomaniac [2], Director’s Cut, har hatt premiere i henholdsvis Berlin (del 1) og Venezia (del 2), og ble vist for første gang i hjemlandet Danmark forrige uke. Nå er det bestemt at filmen skal ut på turné i sin opprinnelige, usensurerte drakt.

I tillegg til festival- og kinovisninger, vil Nymphomaniac Director’s Cut bli lansert på VOD 2. oktober i USA, Canada, Spania, Nederland, Belgia, Luxemburg, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Estland. Flere land vil «slenge seg på», og disse blir annonsert i løpet av kort tid. Norge er ikke å finne blant disse, forteller en representant for Nordisk til Montages – i alle fall ikke som et sted der det blir aktuelt å vise filmen på kino. Lansering via VOD er imidlertid en mulighet, uten at det foreligger konkrete planer i skrivende stund.

Inntil videre blir Bergen Internasjonale Filmfestival (BIFF), det eneste stedet man kan se Nymphomaniac: Director’s Cut på lerret i Norge. Visningen avholdes tirsdag 30. september [3] (del 1) og onsdag 1. oktober [3] (del 2). Vi anbefaler på det sterkeste at alle som har mulighet tar turen dit!

Nederst kan du se den særdeles eksplisitte teaseren til Nymphomaniac Director’s Cut, men vi oppfordrer deg til å spare disse bildene til selve filmen. Måten de er presentert på i denne snutten er åpenbart ment å sjokkere, og gir et heller dårlig inntrykk av den lange versjonens kunstneriske løft.

[4]


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/nymphomaniac-directors-cut-lanseres-2-oktober-men-ikke-i-norge/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Lars von Trier: http://montages.no/filmfolk/lars-von-trier

[2] Nymphomaniac: http://montages.no/film/nymphomaniac/

[3] 30. september: http://www.biff.no/filmer/article1184755.ece

[4] Image: http://montages.no/nyheter/nymphomaniac-directors-cut-lanseres-2-oktober-men-ikke-i-norge/nym-2/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.