- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Nydelig animert trailer til tidsreisefilmen Looper

Av , 26. september 2012 i Ukategorisert

Regissør Rian Johnson [1] fikk sitt gjennombrudd med neonoiren Brick [2] i 2005, og er i høst premiereklar med Looper [3] – en konseptuell tidsreisefilm som etter en rekke festivalvisninger har bygget seg god buzz. Nå har den amerikanske distributøren sluppet en spesial-animert trailer.

Dette ligner ikke noe vi har sett i dette formatet tidligere. Klippet består utelukkende av maleriske strøk som driver over bildets motiv, fritt for dialog og uten plottpresentasjon. Etter hva vi forstår er det ikke animasjon i Looper, så uttrykket i denne traileren står i utgangspunktet helt på egne ben. Det skal sies at filmen allerede har to tradisjonelle trailere ute [4], og animasjonene er basert på sekvenser fra filmen.

Men det ligger i familien: Rian Johnson har samarbeidet med sine to fettere Nathan Johnson (komponist) og Zachary Johnson (designer) på tidligere filmer, og det er sistnevnte som står bak denne animerte traileren – laget i samarbeid med kunstneren Noah Fisher. Førstnevnte har komponert musikken til Looper, som også bruker under denne traileren. Les mer om arbeidet på deres blogg [5], hvor det også går an å kjøpe trykte bilder av noen motiver fra traileren.

Looper har norsk kinopremiere 12. oktober.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/nydelig-animert-trailer-til-tidsreisefilmen-looper/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Rian Johnson: http://montages.no/filmfolk/rian-johnson

[2] Brick: http://www.imdb.com/title/tt0393109/combined

[3] Looper: http://montages.no/film/looper/

[4] to tradisjonelle trailere ute: http://trailers.apple.com/trailers/sony_pictures/looper/

[5] på deres blogg: http://zucherman.tumblr.com/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.