- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Noah Baumbach i opptak på to nye filmer i 2013

Av , 9. april 2013 i Ukategorisert

Til høsten blir det norsk kinopremieren på Frances Ha [1], Noah Baumbachs ferskeste film, som vi har skrevet varmt om [2] tidligere i år. Nå er det klart at Baumbach (i det stille) har skutt en ny film, og starter innspillingen av enda en til høsten!

Det er The Playlist [3] som melder dette, etter at de nylig satte seg ned med Baumbach for et intervju. Like etter at Frances Ha hadde sin europeiske premiere ved filmfestivalen i Berlin i februar, dro Baumbach selv tydeligvis på innspillingen av sin neste film – som han ikke vil si et ord om til The Playlist: «I can’t say anything about what I’m doing right now».

Likevel kunne han dele litt mer et annet prosjekt, While We Were Young [4], som han skal skyte til høsten. Filmen har vært på gang i flere år, og lenge virket det som om han ville gjenforenes med Jesse Eisenberg [5] i en sentral rolle (Baumbach regisserte Eisenberg i The Squid and The Whale). Nå sier Baumbach at prosjektet er tilbake på skinner, og at Ben Stiller vil lede an i skuespillerensemblet. Historien går omtrent som følger: «An uptight documentary filmmaker and his wife find their lives loosened up a bit after befriending a free-spirited younger couple.»

Høres ut som en fortelling hvor Greta Gerwig [6], hovedrolleinnehaver i Frances Ha og Baumbachs nåværende muse, kunne passe perfekt inn. Tiden vil vise. To nye filmer fra Baumbach, i den åpenbart kunstnerisk fruktbare perioden han er inne i, lover uansett svært bra.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/noah-baumbach-i-opptak-pa-to-nye-filmer-i-2013/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Frances Ha: http://montages.no/2013/02/distribuer-denne-frances-ha/

[2] vi har skrevet varmt om: http://montages.no/58960

[3] The Playlist: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/exclusive-noah-baumbach-says-when-were-young-plans-to-shoot-this-fall-plays-cagey-about-the-currently-untitled-picture-he-is-shooting-now-20130408

[4] While We Were Young: http://www.imdb.com/title/tt1791682/combined

[5] Jesse Eisenberg: http://montages.no/filmfolk/jesse-eisenberg

[6] Greta Gerwig: http://montages.no/filmfolk/greta-gerwig

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.