- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Michael Green ny manusforfatter på Blade Runner 2

Av , 1. juni 2013 i Ukategorisert

For ikke altfor lenge siden [1] rapporterte vi at Hampton Fancher [2], manusforfatteren på den originale Blade Runner-filmen, hadde blitt hyret til Ridley Scotts kommende oppfølger. I går rapporterte imidlertid The Wrap [3] at Michael Green [4] har tatt over pennen.

Green, kanskje mest kjent for superhelt-filmen Green Lantern (2011) i tillegg til en rekke TV-serier, skal etter sigende bygge sitt manus på et originalutkast av Hampton Fancher, som av ukjente grunner ikke lenger er assosiert med prosjektet. Det er vanskelig å vite hvordan man skal tolke det. Blade Runner-tilhengeren i meg ønsket naturligvis at Fancher skulle videreutvikle sine tolkninger av Philip K. Dicks univers, men det er vanskelig å vite om den 74 år gamle manusforfatteren har kvaliteten inne ettersom han har vært svært lite aktiv de siste årene. Green er jo også som et stjerneskudd å regne på manushimmelen, så det er vanskelig å vite hva man går til.

Noen ting er imidlertid på plass: Det bekreftes at filmen utspiller seg noen år etter første film, at det vil være enda flere overlappinger mellom Blade Runner og Alien/Prometheus-universet og at både Sean Young og Harrison Ford sannsynligvis vil ha en rolle – om enn i ukjent omfang.

Kanskje vel så spennende som manusnyheten er det allikevel av Alcon skal produsere «»theatrical sequels and prequels, in addition to all television and interactive productions.» Wow. En TV-serie i Blade Runner-universet høres unektelig fristende ut om den er i de rette hendene.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/michael-green-ny-manusforfatter-pa-blade-runner-2/

Lenker i denne artikkelen:

[1] For ikke altfor lenge siden: http://montages.no/2012/05/blade-runner-oppfolger-endelig-offisiell/

[2] Hampton Fancher: http://montages.no/filmfolk/hampton-fancher

[3] The Wrap: http://mc-3596-1705542522.us-west-2.elb.amazonaws.com/movies/column-post/ridley-scott-taps-michael-green-write-blade-runner-wb-alcon-exclusive-94746

[4] Michael Green: http://montages.no/filmfolk/michael-green

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.