- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Mel Gibson vender tilbake med The Passion of the Christ-oppfølger om Jesu oppstandelse

Av , 5. februar 2018 i Ukategorisert

Etter fjorårets Oscar-nominasjon som beste regissør for Hacksaw Ridge [1], er Mel Gibson [2] for alvor tilbake som filmskaper, og ifølge skuespiller Jim Caviezel [3] ligger alt nå til rette for at Gibson snart starter innspillingen av en ny film om Jesus.

Det er i et intervju med USA Today [4] at Caviezel, som spilte Jesus i The Passion of the Christ [5], uttalte seg om den kommende filmen: «I won’t tell you how [Gibson’s] going to go about it, but I’ll tell you this much, the film he’s going to do is going to be the biggest film in history. It’s that good.» Man får ta superlativene med en klype salt, men Mel Gibson er stormannsgal (og rik) nok til å forsøke seg på «the biggest film in history».

Tilbake i 2004 opplevde Mel Gibson enorm suksess med Passion, og har man først laget film om Jesu korsfestelse, og solgt billetter for over 600 millioner dollar, er det kanskje ingen overraskelse at en «oppfølger» om Jesu gjenoppstandelse også blir realisert? Gibson samarbeider med med sin gamle kompanjong Randall Wallace [6] (Braveheart) på manuset, som har fått tittelen The Resurrection. Utover at Jesus skal stå opp fra graven igjen, er det ikke kjent hvilke elementer av bibelfortellingen Gibson vil velge å fokusere på i sin filmadaptasjon.

Ettersom The Passion Of The Christ hadde et budsjett på moderate 30 millioner dollar i sin tid, og som kjent ble enormt profitabelt for investorene (i stor grad Gibson selv), er det en veldig stor sjanse for at The Resurrection også kommer til å gjøre det meget bra på kino. Premieredato er ikke satt ennå, men hvis opptakene skjer i 2018 vil ikke påsken 2019 være en dårlig spådom – med tanke på filmens innhold, og det at man da også markerer 15-årsjubileet for The Passion of the Christ.

Mel Gibsons egen karrieregjenoppstandelse de siste par årene har vært nesten like utrolig som at Jesus gikk på vannet (og stod opp fra de døde), så mon tro om The Resurrection også kan bli Gibsons mest personlige bibeladaptasjon. Den som lever får se.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/mel-gibson-vender-tilbake-med-the-passion-of-the-christ-oppfolger-om-jesu-oppstandelse/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Hacksaw Ridge: http://www.imdb.com/title/tt2119532/reference

[2] Mel Gibson: http://montages.no/filmfolk/mel-gibson

[3] Jim Caviezel: http://montages.no/filmfolk/Jim%20Caviezel/

[4] USA Today: https://www.usatoday.com/story/life/movies/2018/01/29/jim-caviezel-jesus-christ-passion-sequel/1074871001/

[5] The Passion of the Christ: http://montages.no/film/the-passion-of-the-christ/

[6] Randall Wallace: http://www.imdb.com/name/nm0908824/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.