- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Lukas Moodysson er i gang med innspillingen av HBO-serien Gösta – Vilhelm Blomgren og Amy Deasismont spiller hovedrollene

Av , 26. mars 2018 i Ukategorisert

Innspillingen av Lukas Moodysson [1]s første TV-serie, en original produksjon av HBO Nordic, er i gang i Småland, Sverige. I dagens pressemelding fremkommer det at ukjente Vilhelm Blomgren [2] spiller hovedrollen.

I andre roller finner vi Amy Deasismont, Mattias Silvell, Clara Christiansson, Regina Lund, Elisabet Carlsson, Nidhal Fares og Gustav Berg. Amy Deasismont [3] var tidligere kjent som popartisten Amy Diamond, og fikk sitt gjennombrudd som skuespiller med Min lille søster [4] (les vårt intervju [4]). Spillefilmdebuten ble nominert i flere Gullbagge-kategorier, inkludert beste kvinnelige hovedrolle til Deasismont.

I pressemeldingen heter det at Vilhelm Blomgren «er født på Gotland og har studert ved Høyskolen for scene og musikk i Gøteborg. Han har vært aktiv på scenen siden barndommen, både som sanger og skuespiller. Nylig spilte han hovedrollen i musikalen Hair på Gøteborgs opera, og rollen som Freddy i My Fair Lady på Stockholms Stadsteater.»

Gösta er en 28 år gammel spesialist innen barne- og ungdomspsykologi, som får sin første jobb et tettsted på landsbygda. Han ønsker å være den snilleste personen i verden og hjelpe alle han møter, men lykkes ikke alltid med ambisjonene sine. Regissør og manusforfatter Moodysson varsler at han ønsker å finne en perfekt balanse mellom humor og alvor, slik han har lyktes med tidligere i både Fucking Åmål [5] (1998) og Tillsammans [6] (2000): «I want Gösta to be a mix of comedy and Dostoevsky; as funny as possible and as serious as possible.»

Serien vil bestå av 8 episode på 45 min., og er produsert av Lars Jönsson [7] og Memfis Film. Eksekutive produsenter for HBO er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root.

Gösta vil få premiere på HBO i europeiske land i løpet av 2019.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/lukas-moodysson-er-i-gang-med-innspillingen-av-tv-serien-gosta-vilhelm-blomgren-og-amy-deasismont-spiller-hovedrollene/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Lukas Moodysson: http://montages.no/filmfolk/lukas-moodysson

[2] Vilhelm Blomgren: http://www.vilhelmblomgren.se/

[3] Amy Deasismont: http://montages.no/filmfolk/amy-deasismont

[4] Min lille søster: http://montages.no/2015/09/en-samtale-med-regissor-sanna-lenken-og-amy-deasismont-om-min-lille-soster/

[5] Fucking Åmål: http://montages.no/film/fucking-amal/

[6] Tillsammans: http://www.imdb.com/title/tt0203166/?ref_=nm_flmg_prd_32

[7] Lars Jönsson: http://montages.no/filmfolk/lars-jonsson

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.