- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Leonardo DiCaprio ønsker å produsere filmatisering av Jo Nesbøs blodferske kriminalroman Sønnen

Av , 17. mars 2014 i Ukategorisert

Aftenposten [1] har møtt Jo Nesbø [2]s agenter i svenske Salomonsson Agency [3], og melder at forfatterens kommende roman Sønnen [4] – som utgis denne uken – også skal filmatiseres av Warner Bros.

I oktober rapportere [5] vi om at rettighetene til Nesbøs tre planlagte romaner, Blood on the Snow, More Blood on the Water og The Kidnapper, skal ha kostet Warner Bros. en sum på mellom en halv og to millioner dollar, og at Leonardo DiCaprio [6] visstnok skal være tilknyttet prosjektene.

Nå skal produksjonsselskapet også ha sikret seg rettighetene til Nesbøs blodferske Sønnen, og denne filmatiseringen skal etter planen produseres av DiCaprio, som i tillegg skal ha vist interesse for å spille hovedrollen. En filmatisering av Snømannen har som kjent vært planlagt i lengre tid. Denne får trolig Martin Scorsese [7] ombord som produsent, men ikke i registolen, slik det lenge var snakk om. Hvem som overtar denne plassen er fortsatt uvisst.

Salomonsson Agency bekrefter dessuten overfor Aftenposten at Hodejegerne [8], som i 2011 ble filmatisert av Morten Tyldum med Aksel Hennie i hovedrollen, nå skal bli en HBO-serie.

At DiCaprio og Scorsese er interessert i å filmatisere Nesbø-bøker er i seg selv ganske overveldende, og forhåpentligvis blir det mer enn store ord og rettighetskjøp! Vi gleder oss.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/leonardo-dicaprio-onsker-a-produsere-filmatisering-av-jo-nesbos-blodferske-kriminalroman-sonnen/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Aftenposten: http://www.aftenposten.no/kultur/Jo-Nesbo-bok-blir-DiCaprio-film-7503689.html#.UybTgSjan-F

[2] Jo Nesbø: http://montages.no/filmfolk/Jo%20Nesbø/

[3] Salomonsson Agency: http://salomonssonagency.se/php/home.php

[4] Sønnen: http://issuu.com/aschehoug/docs/jo_nesb___-_s__nnen?e=2026704/6847905

[5] rapportere: http://montages.no/nyheter/leonardo-dicaprio-involvert-i-nye-nesbo-filmatiseringer/

[6] Leonardo DiCaprio: http://montages.no/filmfolk/Leonardo%20DiCaprio/

[7] Martin Scorsese: http://montages.no/filmfolk/Martin%20Scorsese/

[8] Hodejegerne: http://montages.no/2011/09/analysen-hodejegerne-2011/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.