- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Lasse Hallström regisserer Nøtteknekkeren for Disney

Av , 7. mars 2016 i Ukategorisert

The Hollywood Reporter [1]melder at Disney har hyret inn svenske Lasse Hallström [2] (Mitt liv som hund, Siderhusreglene) til å regissere Nøtteknekkeren og musekongen [3].

Musehuset har i lengre tid forsøkt å stable en filmatisering av E. T. A. Hoffmanns elskede fortelling på beina. I første omgang [4] så det ut til at Adam Shankman ville bli å finne bak bak kameraet, men nå har altså Hallström kapret roret – i det som vil bli hans største studioproduksjon så langt.

Etter sigende vil filmen, som føres i pennen av nokså ukjente Ashleigh Powell [5] og har fått tittelen The Nutcracker And The Four Realms, være et møtepunkt mellom Peter Tsjajkovskijs ballett-versjon og Hoffmanns originalfortelling.

Prosjektet plasserer seg i rekken av Disneys mange live action-filmatiseringer av elskede barnebøker og eventyr de siste årene, bestående av blant andre Maleficent og Eventyret om Askepott, samt de kommende JungelbokenSVK og Skjønnheten og udyret.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/lasse-hallstrom-regisserer-notteknekkeren-for-disney/

Lenker i denne artikkelen:

[1] The Hollywood Reporter : http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/lasse-hallstrom-direct-live-action-872783

[2] Lasse Hallström: http://montages.no/filmfolk/lasse-hallstrom/

[3] Nøtteknekkeren og musekongen: https://no.wikipedia.org/wiki/Nøtteknekkeren

[4] I første omgang: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/adam-shankmans-nutcracker-will-be-an-action-adventure-of-course

[5] Ashleigh Powell: http://www.imdb.com/name/nm2060755/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.