- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Lars von Trier ønsker visstnok å gi seg i kast med action-sjangeren

Av , 20. mai 2014 i Ukategorisert

Nyheten om at Lars von Trier [1] arbeider med et horrofilm-manus [2] er fremdeles fersk, og i går dukket det opp mer informasjon om hva mesteren akter å bruke tiden sin på framover. Etter sigende planlegger von Trier å regissere en actionfilm.

Trier er som kjent ikke den mest pratevillige, og han avslører sjelden detaljer rundt filmene sine til pressen (i alle fall ikke etter den skandaleomsuste pressekonferansen til Melancholia i Cannes i 2011). I dette tilfellet er det Peter Aalbæk Jensen [3] som har vært løsere i snakketøyet: «He is talking about making a Trier version of an action movie», uttaler Jensen til  Screen Daily [4]. På hvilken måte og med hvem er ikke godt å si, ettersom det foreløpig ikke har blitt avslørt flere detaljer rundt Triers planer.

Regissøren har flørtet med flere sjangre de siste årene, men har ikke gitt seg i kast med action. Til tross for lite informasjon, virker tanken om en Triersk actionfilm mildt sagt spennende.

*

For en stund tilbake ble Peter Aalbæk Jensen mistenkt [5] for å ha tatt seg uakseptable friheter med budsjettet til Antichrist, og direktøren for Det Dansk Filminstitutt iverksatte en utredning. Se Aalbæk Jensens ikke helt umorsomme YouTube-krig mot DFI-direktøren:

Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/lars-von-trier-planlegger-actionfilm/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Lars von Trier: http://montages.no/filmfolk/Lars%20von%20Trier/

[2] horrofilm-manus: http://montages.no/nyheter/lars-von-trier-skriver-horrorfilmmanus-med-arbeidstittelen-detroit/

[3] Peter Aalbæk Jensen: http://www.imdb.com/name/nm0421639/

[4] Screen Daily: http://www.screendaily.com/news/von-trier-producer-plans-viking-epic/5072024.article?blocktitle=MORE-TOP-NEWS&contentID=40294

[5] mistenkt: http://politiken.dk/kultur/filmogtv/ECE2109357/aalbaek-ville-bare-provokere-jeg-har-intet-at-skjule/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.