- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Joachim Trier har blitt plukket ut til å sitte i Cannes-festivalens kortfilmjury

Av , 6. mars 2014 i Ukategorisert

I mai måned er det duket for den 67. utgaven av filmfestivalen i Cannes, og sakte, men sikkert, begynner årets festival å ta form for offentligheten. I dag ble årets kortfilmjury annonsert [1], og her finner vi ingen ringere enn vår landsmann Joachim Trier [2].

I tillegg til Joachim Trier (Reprise, Oslo, 31. august), vil årets kortfilmjury bestå av den franske regissøren, manusforfatteren og skuespilleren Noémie Lvovsky [3] (Les sentiments, Camille redouble), den brasilianske regissøren, manusforfatteren og klipperen Daniela Thomas [4] (Paris, je t’aime, Insolação) og den fransk-tsjadiske regissøren og manusforfatteren Mahamat-Saleh Haroun [5] (En mann som skriker, Grigris). Selveste Abbas Kiarostami [6] (Smaken av kirsebær, Certified Copy) er jurypresident. Kortfilmjuryen vil ha ansvaret for å vurdere bidragene i det offisielle kortfilmprogrammet, samt studentfilmprogrammet Cinéfondation.

Årets utgave av filmfestivalen i Cannes finner sted 14.–25. mai, og Montages vil som vanlig være til stede for å dekke festivalen. 


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/joachim-trier-har-blitt-plukket-ut-til-a-sitte-i-cannes-festivalens-kortfilmjury/

Lenker i denne artikkelen:

[1] annonsert: http://www.festival-cannes.fr/en/article/60502.html

[2] Joachim Trier: http://montages.no/filmfolk/Joachim%20Trier/

[3] Noémie Lvovsky: https://montages.noNoémie Lvovsky

[4] Daniela Thomas: http://www.imdb.com/name/nm0858680/

[5] Mahamat-Saleh Haroun: http://montages.no/filmfolk/mahamat-saleh-haroun

[6] Abbas Kiarostami: http://montages.no/filmfolk/abbas-kiarostami

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.