- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Innspillingen av Avatar 2 begynner trolig i april

Av , 2. februar 2016 i Ukategorisert

Etter flere utsettelser og stadig mer tvilsomme spørsmål rundt Avatar [1]-oppfølgernes eksistens – kommer de egentlig? – er det for første gang på lenge noe konkret å melde fra Pandora. Ifølge The Playlist [2] vil innspillingen av Avatar 2 starte i april.

Tilbake i 2013 lå det i kortene at de tre oppfølgerne skulle spilles inn samtidig [3] (da med start i oktober 2014). Nå foreligger det imidlertid ingen informasjon om hvordan James Cameron [4] skal håndtere logistikken – bare at den andre filmen endelig er klar for å brette seg ut foran de digitale 3D-kameraene om et par måneder.

The Playlist drister seg til å spekulere i hva som er årsaken til de mange utsettelsene, og ender med å vise tillit til at Cameron vil levere noe helt spesielt: «that scale of it is probably bigger than expected, that scheduling the actors will be tricky, and that Cameron’s inevitable new technology for shooting the movies will be massively expensive and time-consuming.»

Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at ikke ventetiden blir ytterligere forlenget. Kloke av skade, er mistroiske inntil vi ser et bilde fra innspillingen!


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/innspillingen-av-avatar-2-begynner-trolig-i-april/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Avatar: http://montages.no/film/avatar/

[2] The Playlist: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/avatar-2-will-reportedly-start-shooting-in-april-20160201

[3] spilles inn samtidig: http://montages.no/nyheter/avatar-2-3-og-4-gar-i-opptak-hosten-2014/

[4] James Cameron: http://montages.no/filmfolk/james-cameron/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.