Ingen magi å spore ved midnatt i den ferske tittelen til Woody Allens neste film

Woody Allens neste spillefilm har nå fått sin tittel, dog uten å skape entusiastisk hjertebank hos fansen her i Montages.

Irrational Man skal filmen tørt nok hete, ifølge den amerikanske distributøren Sony Pictures Classics. Det er fortsatt lite som er kjent om plottet, men blant skuespillerne finner vi bl.a. Joaquin Phoenix og Emma Stone. Ryktene skal ha det til at førstnevnte skal spille en universitetsprofessor, mens Stone skal spille rollen som en av hans studenter.

I pressemeldingen om den nye tittelen sier Allen selv følgende:

«Sony Classics og jeg har et godt arbeidsforhold. Jeg liker måten de håndterer filmene mine på. Veldig spesielt, veldig elegant, og jeg håper alltid at filmene mine lever opp til deres forventninger.»

Filmen forventes å få kinopremiere til våren eller i sommer, ifølge The Playlist, og en mulig verdenspremiere utenfor konkurranse i Cannes er et hett tips – Allen fulgte sist den modellen med Midnight in Paris i 2011.

Det kan for øvrig godt hende at Irrational Man blir Allens siste spillefilm på en stund, ettersom det nylig ble kjent at han skal utvikle en TV-serie for Amazon.