- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Helomvending fra distributøren UIP – Ex Machina kommer likevel på kino!

Av , 2. mars 2015 i Ukategorisert

I en gledelig helomvending ble det i dag klart at vi likevel vil få se Alex Garland [1]s sci-fi-film Ex Machina [2] på norske kinoer.

Skuffelsen var stor både her i Montages-redaksjonen og blant våre lesere da vi før helgen kunne rapportere [3] om at distributøren UIP hadde fjernet Alex Garlands kritikerroste science fiction-drama Ex Machina fra sin kinolanseringsplan for våren. Forbløffelsen var til å ta og føle på: hvordan er det mulig å droppe en så åpenbart spennende kinofilm fra en lenge planlagt lansering?

Vel, det var tydeligvis ikke mulig – for i dag uttaler Bård Eion Flaaen fra UIP seg til KinoMagasinet [4] med den gledelige bekreftelsen om at Ex Machina er tilbake på lanseringsplanen. «Filmer kan av og til hoppe ut og inn litt av lanseringsplanen. Det er en fortløpende vurderingssak,» sier Flaaen til bransjebladet. Så raskt kan det altså skifte. Kilder melder også om at UIP har startet opp igjen arbeidet med å booke inn pressevisninger av filmen igjen, og det siktes mot en premiere i midten av april.

Så alle hjerter kan glede seg: Ex Machina er tilbake på plakaten.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/helomvending-fra-distributoren-uip-ex-machina-kommer-likevel-pa-kino/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Alex Garland: http://montages.no/filmfolk/alex-garland/

[2] Ex Machina: http://montages.no/film/ex-machina/

[3] vi før helgen kunne rapportere: http://montages.no/nyheter/alex-garlands-science-fiction-drama-ex-machina-blir-ikke-a-se-pa-norske-kinoer/#comment-164806

[4] KinoMagasinet: http://www.kinomagasinet.no/artikkel/3837/Ex-Machina-p%C3%A5-kino-likevel

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.