- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Harmony Korine og David Blaine lager reklamefilmer for skateboard-merket Supreme

Av , 25. februar 2014 i Ukategorisert

I samarbeid med illusjonisten David Blaine [1] og den legendariske skateren Mark «The Gonz» Gonzales [2], har regissør Harmony Korine [3] tatt på seg oppdraget med å lage en serie reklamesnutter for skateboard-merket Supreme. Ikke overraskende har resultatet blitt noe utenom det vanlige (via The Playlist [4]).

Snuttene viser Blaine og Gonzales, som fremfører diverse illusjonstriks i møte med tilfeldige skatere. I den første av de i alt to snuttene som er blitt lansert så langt, tvinger illusjonisten et grillspyd gjennom overarmen uten å felle en dråpe blod. I snutt nummer to ruller Gonzales inn på et brennende skateboard, hvorpå Blaine slukker flammene med å spytte ubegrensede mengder vann. Passende nok har reklamesnuttene fått titlene Needle [5] og Fire Board [6].

Dette er ikke første gang Korine og Blaine samarbeider. Mot slutten av 90-tallet bidro illusjonisten til regissørens kontroversielle prosjekt, Fight Harm [7], som blant annet gikk ut på at de skulle starte slagsmål med tilfeldige på gata.

Se reklamesnuttene her:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/harmony-korine-og-david-blaine-lager-reklamefilmer-for-skateboard-merket-supreme/

Lenker i denne artikkelen:

[1] David Blaine: http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blaine

[2] Mark «The Gonz» Gonzales: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Gonzales

[3] Harmony Korine: http://montages.no/filmfolk/Harmony%20Korine/

[4] The Playlist: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/watch-fight-harm-team-harmony-korine-david-blaine-reunite-for-short-needle-20140218

[5] Needle: http://www.youtube.com/watch?v=YAbACg2lt3Q

[6] Fire Board: http://www.youtube.com/watch?v=mjFpp3SHVZ8

[7] Fight Harm: http://en.wikipedia.org/wiki/Fight_Harm

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.