- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Godt valg: Léa Seydoux blir James Bonds nye femme fatale i Sam Mendes’ foreløpig tittelløse Bond 24

Av , 10. oktober 2014 i Ukategorisert

Léa Seydoux [1] som femme fatale mot Daniel Craig [2]s James Bond? Tja, hvorfor ikke. Det kan være en sunn forandring å bruke en Gullpalme-vinnende skuespiller som såkalt «Bond-dame».

Det er britiske Daily Mail [3] og deres vanligvis presise filmjournalist Baz Bamigboye som rapporterer at Seydoux – som det tidligere har svirret rykter om at kurtiseres av Bond-produsentene – nå er klar for den sentrale kvinnelige rollen i Bond 24, kodenavnet som neste James Bond-film går under inntil videre.

Sam Mendes [4] returnerer til regispakene, etter den kommersielle suksessen med Skyfall [5] (2012), og filmen forventes å gå i opptak i desember. Bamigboye skriver at Seydoux vil møte de andre skuespillerne – garantert bestående av det nåværende ensemblet, Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw og Naomie Harris – i slutten av november for leseprøver.

La oss håpe nyheten bekreftes offisielt, og at manuset til Bond 24 gir Seydoux noen reelle dramatiske utfordringer i møte med 007 – slik at vi kanskje kan få et nytt minneverdig Bond-ikon. Dem har det vært langt mellom i Craig-æraen.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/godt-valg-lea-seydoux-blir-james-bonds-nye-femme-fatale-i-sam-mendes-forelopig-tittellose-bond-24/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Léa Seydoux: http://montages.no/filmfolk/lea-seydoux

[2] Daniel Craig: http://montages.no/filmfolk/daniel-craig

[3] Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2787179/BAZ-BAMIGBOYE-Ooh-la-la-meet-007-s-new-French-firecracker.html

[4] Sam Mendes: http://montages.no/filmfolk/sam-mendes

[5] Skyfall: http://montages.no/film/skyfall/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.