- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Generisk hjemmevideo-horror i trailer til M. Night Shyamalans The Visit

Av , 24. april 2015 i Ukategorisert

En fersk trailer til M. Night Shyamalan [1]s mystiske lavbudsjettsfilm The Visit [2] har landet. Snutten sender urovekkende signaler om generisk hjemmevideo-horror.

Da vi i fjor kunne rapportere [3] om at Shyamalan – i kjølvannet av de mislykkede blockbusterne The Last Airbender og After Earth – var i gang med lavbudsjettsfilmen The Visit (som da gikk under den mer tiltalende tittelen Sundowning), kom det lett røyk fra forventningspipa. Filmen ble spilt inn i smug og skulle kretse rundt «two young children visit their grandparents… and things go very wrong».

Et vagt, men samtidig pirrende utgangspunkt – en potensiell friskmelding for Shyamalan, som ikke har filmatisert et egenskrevet originalmanus siden The Happening. Dessverre varsler traileren at The Visit heller urovekkende mye i retning av ny, generisk horror – hvilket forsterkes av at Paranormal Activity og Insidious-produsentene Steven Schneider [4] og Jason Blum [5] er å finne på plakaten.

Den usedvanlige første delen av Shyamalans karriere (Den sjette sansenUnbreakableSigns, Lady in the Water) har blitt gransket i analytisk detalj [6] her på Montages av Dag Sødtholt (The Village, som for noen er Shyamalans kunstneriske høydepunkt, vil plasseres under lupen på et senere tidspunkt).

Under kan du se de herlige plakatene og den ikke fullt så overbevisende traileren til The Visit, som får amerikansk premiere i september.

*

Artikkelen er oppdatert og inkluderer nå den franske traileren, som totalt sett gir et bedre inntrykk av filmen enn den amerikanske.

*

the-visit-poster-1 the-visit-poster


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/generisk-hjemmevideo-horror-i-trailer-til-m-night-shyamalans-the-visit/

Lenker i denne artikkelen:

[1] M. Night Shyamalan: http://montages.no/filmfolk/M.%20Night%20Shyamalan/

[2] The Visit: http://montages.no/film/the-visit/

[3] rapportere: http://montages.no/nyheter/m-night-shyamalan-har-laget-indiefilmen-sundowning-i-smug/

[4] Steven Schneider: http://www.imdb.com/name/nm2124081/

[5] Jason Blum: http://www.imdb.com/name/nm0089658/

[6] analytisk detalj: http://montages.no/?s=shyamalan

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.