- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Første trailer ute for Pedro Almodóvars nye -inspirerte film Dolor y Gloria

Av , 31. januar 2019 i Ukategorisert

Antonio Banderas [1] og Penélope Cruz [2] finner sammen igjen i Pedro Almodóvar [3]s nye film – et melodrama inspirert av Fellinis [4]. Nå er første trailer til Dolor y Gloria [5] ute.

Banderas spiller den aldrende filmskaperen Salvador Mallo, som ser tilbake og reflekterer over betydningsfulle mennesker han har hatt i livet sitt. Ifølge et handlingsreferat publisert tidlig i Dolor y Glorias produksjonsfase, vil disse skikkelsene bestå av blant andre en ung forelskelse, en skuespiller Mallo jobbet med og selvsagt hans mor; nøstet sammen i ulike tidsepoker. Tilbakeblikkene er ledsaget av en tomhet forårsaket av at filmskaperen ikke lenger kan lage film.

Viktige øyeblikk i Mallos liv blir altså fortalt gjennom en rekke flashbacks, og i den nye traileren ser vi det som etter all sannsynlighet er hovedpersonen i ulike epoker. Den ferske snutten bærer bud om en melankolsk og vakker film – ikke langt unna tonen i Almodóvars forrige film Julieta [6].

Dolor y Gloria vil først få kinopremiere i Spania 22. mars, før den etter all sannsynlighet dukker opp under filmfestivalen i Cannes.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/forste-trailer-ute-for-pedro-almodovars-nye-8%c2%bd-inspirerte-film-dolor-y-gloria/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Antonio Banderas: https://montages.no/filmfolk/antonio-banderas/

[2] Penélope Cruz: https://montages.no/filmfolk/penelope-cruz/

[3] Pedro Almodóvar: https://montages.no/filmfolk/pedro-almodovar-2/

[4] 8½: https://www.imdb.com/title/tt0056801/

[5] Dolor y Gloria: https://www.imdb.com/title/tt8291806/

[6] Julieta: https://montages.no/film/julieta/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.