- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Finansiering klar for Mel Gibsons retur til registolen i krigsfilmen Hacksaw Ridge

Av , 11. februar 2015 i Ukategorisert

Mel Gibson [1] har ikke regissert noen film siden Apocalypto [2] i 2006, men nå tyder alt på at han returnerer i 2016, med krigsfortellingen Hacksaw Ridge [3].

Etter et turbulent tiår med offentlige skandaler og en rekke avbrutte prosjekter, skal Mel Gibson endelig være på vei tilbake i regissørstolen, melder The Hollywood Reporter [4]. Hacksaw Ridge er fortsatt i førproduksjon, men har nå på plass finansiering fra Cross Creek Pictures. Ministudioet Lionsgate ser nå ut til å sikre seg rettighetene til å distribuere filmen i USA, mens de fleste internasjonale rettighetene allerede har blitt solgt.

Hacksaw Ridge foregår under 2. verdenskrig, og er basert på den sanne historien om korporal Desmond Doss [5], som kjempet i den amerikanske stillehavskampanjen. Doss nektet å bære våpen under krigen av religiøse grunner, og ble den første av totalt tre nektere til å motta det amerikanske forsvarets æresmedalje. Han reddet bl.a. 75 medsoldater under slaget om Okinawa [6]. I rollen som Desmond Doss vil vi finne Andrew Garfield [7], men resten av rollebesetningen er foreløpig ikke offentliggjort.

Etter suksessene med Passion of the Christ og Apocalypto var Mel Gibson i en utmerket posisjon til å utvide og utforske filmografien sin ytterligere. La oss håpe Hacksaw Ridge kan bli et nytt verk i samme retning.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/finansiering-klar-for-mel-gibsons-retur-til-registolen-i-krigsfilmen-hacksaw-ridge/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Mel Gibson: http://montages.no/filmfolk/Mel%20Gibson/

[2] Apocalypto: http://www.imdb.com/title/tt0472043

[3] Hacksaw Ridge: http://www.imdb.com/title/tt2119532/combined

[4] The Hollywood Reporter: http://www.hollywoodreporter.com/news/berlin-lionsgate-final-talks-mel-770857

[5] Desmond Doss: http://en.wikipedia.org/wiki/Desmond_Doss

[6] slaget om Okinawa: http://no.wikipedia.org/wiki/Slaget_om_Okinawa

[7] Andrew Garfield: http://montages.no/filmfolk/Andrew%20Garfield/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.