- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Derek, Hansel og Mugatu inntar catwalken i teaseren til Zoolander 2

Av , 3. august 2015 i Ukategorisert

Derek Zoolander (Ben Stiller [1]) gjør et etterlengtet comeback på det store lerretet tidlig neste år, og i helgen ble det sluppet en «really, really good looking» teaser til Zoolander 2 [2].

Det er hele 14 år siden vi stiftet bekjentskap med Derek, Hansel, Mugatu og Maury Ballstein i Zoolander [3] (2001), og på tross av den ustanselige rykteflommen, kom nyheten [4] om at Stiller og Paramount faktisk var i ferd med å vekke den mannlige supermodellen til live igjen som en overraskelse på mange. Nå blir det spennende å se om blue steel eller le tigre kan komme back in fashion.

Den ferske teaseren avslører ingenting om utgangspunktet for Zoolander 2, men tar oss på en liten reise fra skapelsen av verden og videre inn i Dereks hjerne, med en voice over som etteraper Stephen Hawking. Etter sigende skal oppfølgeren dreie seg rundt et rivaliserende modellbyrå som forsøker å danke Derek og Hansel ut av bransjen.

Bak pennen (i samarbeid med Stiller) og regispakene finner vi Justin Theroux [5], kanskje mest kjent for å ha spilt Adam i David Lynchs Mulholland Dr. [6] (2001). Hardbarkede Zoolander-fans vil imidlertid forbinde ham med rollen som ondsinnet hippie-DJ i originalen. Will Ferrell vender tilbake i rollen som Mugatu og Owen Wilson i rollen som Hansel. Blant nykommerne på catwalken finner vi ingen ringere enn Penélope Cruz, Billy Zane, Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West, samt Justin Bieber.

Zoolander 2 har walk-off i det norske kinomørket 19. februar neste år. Se den ferske teaseren, samt et promostunt fra moteuken i Paris tidligere i år her:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/fersk-teaser-til-zoolander-2-inntar-catwalken/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Ben Stiller: http://montages.no/filmfolk/ben-stiller

[2] Zoolander 2: http://www.imdb.com/title/tt1608290/

[3] Zoolander: http://www.imdb.com/title/tt0196229/

[4] nyheten: http://montages.no/nyheter/penelope-cruz-entrer-catwalken-er-zoolander-2-back-in-fashion/

[5] Justin Theroux: http://montages.no/filmfolk/justin-theroux

[6] Mulholland Dr.: http://www.imdb.com/title/tt0166924/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.