- Montages - https://montages.no -

Montages.no

En samtale med Dag Johan Haugerud om Det er meg du vil ha

Av , 17. januar 2014 i Ukategorisert

Montages er offisiell mediepartner for Tromsø internasjonale filmfestival [1], og dekker årets utgave av festivalen med artikler, podkaster og videoreportasjer.

*

TIFF 2014: Dag Johan Haugerud [2] fikk både Filmkritikerprisen og de gjeveste Amanda-statuettene for spillefilmdebuten Som du ser meg [3], som flere av oss i Montages plasserte høyt på listen over de beste filmene i 2012. På TIFF er han aktuell med den «lange kortfilmen» Det er meg du vil ha [4], som opprinnelig ble laget for Dramatikkfestivalen (les mer om filmen her [4]).

På TIFF leder Montages et daglig arrangement hvor vi samtaler med besøkende regissører og andre relevante festivalgjester, og i den fjerde utgaven av årets Filmprat snakker redaksjonsmedlem Thor Joachim Haga med regissør Dag Johan Haugerud om å diskutere et kontroversielt tema og valget om å filmatisere en monolog med bare én skuespiller.

Se hele samtalen i videoen nedenfor, som er produsert av Montages i samarbeid festivalen og produksjonsselskapet Jabfilm i Tromsø.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/en-samtale-med-dag-johan-haugerud-om-det-er-meg-du-vil-ha/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Tromsø internasjonale filmfestival: http://tiff.no/

[2] Dag Johan Haugerud: http://montages.no/filmfolk/dag-johan-haugerud

[3] Som du ser meg: http://montages.no/film/som-du-ser-meg/

[4] Det er meg du vil ha: http://montages.no/2013/12/dag-johan-haugerud-forteller-om-den-tiff-aktuelle-kortfilmen-det-er-meg-du-vil-ha/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.