- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Den Norske Studentfilmfestivalen på Lillehammer vender tilbake – siste frist for påmelding i morgen

Av , 14. februar 2015 i Ukategorisert

Den Norske Studentfilmfestivalen [1] arrangeres i filmbyen Lillehammer for fjerde gang, og nytt av året er et samarbeid med Amandusfestivalen [2] (24.-26. mars).

Arrangementet vil nå oppleves som én stor festival som feirer unge og lovende filmskapere. Den Norske Studentfilmfestivalen er den eneste av sitt slag i Norge; Amandus retter seg inn mot ungdom, mens Studentfilmfestivalen er forbeholdt studenter. Selv om festivalene nå samarbeider og glir over i hverandre, er de selvstendige arrangementer som tilbyr programinnhold rettet mot hver sin målgruppe.

Påmeldingsfrist [3] for Den Norske Studenfilmfestivalen er søndag 15. februar (altså i morgen), og kravet for å sende inn bidrag er at filmen er laget i tidsrommet siden forrige festival, og at den hovedsakelig er laget i studentsammenheng. De innsendte filmene vil gjennomgå en utvelgelsesprosess utført av programkomité. Filmene som velges vil siden konkurrere om premiering innenfor flere kategorier, deriblant Beste fiksjon, Beste dokumentar og Publikumspris.

I år inkluderes også internasjonale bidrag – en gyllen anledning for unge filmskaperspirer til å vise seg fram og etablere nettverk med likesinnede fra både inn- og utland. Utenom film- og konkurranseprogrammet, vil det arrangeres diverse seminarer og andre typer filmvisninger.

For mer informasjon angående påmelding og årets program, kan du klikke deg inn på Den Norske Studentfilmfestivalens hjemmesider [1].


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/den-norske-studentfilmfestivalen-pa-lillehammer-vender-tilbake-siste-frist-for-pamelding-i-morgen/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Den Norske Studentfilmfestivalen: http://www.studentfilmfestival.no/

[2] Amandusfestivalen: http://www.filmport.no/Amandusfestivalen/

[3] Påmeldingsfrist: http://www.studentfilmfestival.no/?page_id=436

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.