- Montages - https://montages.no -

Montages.no

David Fincher og Se7en-manusforfatter Andrew Kevin Walker gjenforenes med Killer

Av , 24. februar 2021 i Ukategorisert

David Fincher [1], som er en av årets store Oscar-favoritter med sin historiske Hollywood-noir Mank [2], skal gjenforenes [3] med manusforfatteren av Se7en [4], Andrew Kevin Walker.

S0m de fleste fans har fått med seg, har Fincher inngått en kontrakt med Netflix, som innebærer flere spillefilmer i årene fremover. Dessuten har han gitt uttrykk for at filmografien må utvides i et hurtigere tempo enn tidligere – og for å oppfylle den ambisjonen, kan han ikke lenger bruke like lang tid på å sirkle rundt og utvikle (for så å skrinlegge) prosjekter.

Derfor er det en gledelig nyhet at neste Fincher-film allerede er på trappene, og i sjangeren som er hans spesialitet: thrilleren. Som om ikke det var nok, skal manuset forfattes av ingen ringere enn Andrew Kevin Walker [5] (Se7en), og etter sigende vil Michael Fassbender [6] spille hovedrollen.

Historien baserer seg på Killer, en serie grafiske romaner av Alexis ‘Matz’ Nolent og Luc Jacamon, og filmatiseringen har foreløpig samme tittel.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/david-fincher-og-se7en-manusforfatter-andrew-kevin-walker-gjenforenes-med-killer/

Lenker i denne artikkelen:

[1] David Fincher: https://montages.no/filmfolk/david-fincher

[2] Mank: https://montages.no/film/mank/

[3] gjenforenes: https://bloody-disgusting.com/movie/3653396/david-fincher-reuniting-seven-writer-andrew-kevin-walker-netflix-thriller-killer/?fbclid=IwAR2zW9SHRN5KSxJ7WgBnsvDuI4tcby_qWGN7JQRrRPeS7IbkYOtvTpAEX5w

[4] Se7en: https://montages.no/film/seven/

[5] Andrew Kevin Walker: https://montages.no/filmfolk/andrew-kevin-walker

[6] Michael Fassbender: https://montages.no/filmfolk/michael-fassbender

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.