- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Danske Nikolaj Arcel skriver og regisserer gigant-adaptasjon av Stephen Kings The Dark Tower

Av , 3. juni 2015 i Ukategorisert

The Playlist [1] melder at danske Nikolaj Arcel [2] (En kongelig affære) har sikret seg pennen og registolen til den Ron Howard [3]– og Brian Grazer [4]-produserte adaptasjonen av Stephen Kings romanserie The Dark Tower [5].

Howard og produsent Grazer har i en årrekke forsøkt å blåse liv i det gigantiske prosjektet det innebærer å adaptere Kings selvutnevnte magnum opus. The Dark Tower har tidligere vært innom både Universal og Warner Bros, men prosjektet har vært for kostbart og omfattende til at selskapene har turt å investere. Nå har Sony og Media Rights Capital samlet kreftene og overtatt stafettpinnen.

Nikolaj Arcel, som tidligere har stått bak manuset til Menn som hater kvinner, samt skrevet og regissert Oscar-nominerte En kongelig affære [6], skal etter signende stå for både manus og regi på The Dark Tower. Men med tanke på romanseriens omfang er det rimelig å anta at Arcel inntil videre vil adaptere den første boken i serien, «The Gunslinger».

Adaptasjonen av The Dark Tower vil etter sigende begynne som en filmserie, for så å gli over i en lengre fjernsynsserie.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/danske-nikolaj-arcel-skriver-og-regisserer-gigant-adaptasjon-av-stephen-kings-the-dark-tower/

Lenker i denne artikkelen:

[1] The Playlist: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/a-royal-affair-helmer-nikolaj-arcel-to-direct-the-dark-tower-20150602

[2] Nikolaj Arcel: http://www.imdb.com/name/nm1064048/?ref_=fn_al_nm_1

[3] Ron Howard: http://montages.no/filmfolk/ron-howard

[4] Brian Grazer: http://montages.no/filmfolk/brian-grazer

[5] The Dark Tower: http://www.imdb.com/title/tt1648190/

[6] En kongelig affære: http://www.imdb.com/title/tt1276419/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.