- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Brian De Palma og Al Pacino snuser på muligheten til å gjenforenes med thrilleren Retribution

Av , 8. november 2014 i Ukategorisert

Scarface– og Carlito’s Way-duoen Brian De Palma [1] og Al Pacino [2] snuser på muligheten til å gjenforenes med Retribution, løst basert på den belgiske thrilleren The Memory Of A Killer [3].

Screen Daily [4] rapporterer om at «ordet-på-gata» under American Film Market skal ha det til at legendene vurderer en filmatisk reunion med thrilleren Retribution, løst basert på The Memory Of A Killer fra 2003. Filmen skal visstnok dreie seg om «a hitman and a cop who will go to any length to stop a Philadelphia child prostitution ring.» Et utgangspunkt og en sjanger som lyder bra for De Palma og Pacino.

Dog har et nytt samarbeid for duoen nylig vært aktuelt, da de i en periode arbeidet med utviklingen av Happy Valley, basert på Penn State-skandalen [5] fra 2011. Prosjektet, som ble påbegynt i samarbeid med HBO, ble stanset i september [6], og siden den tid har det vært usikkert om vi får se et nytt samarbeid mellom De Palma og Pacino.

Retribution er i skrivende stund ikke blitt bekreftet, så gladsaken må tas med en god klype salt inntil videre. Vi krysser det vi har for at det skjuler seg sannhet i ryktene.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/brian-de-palma-og-al-pacino-snuser-pa-muligheten-til-a-gjenforenes-med-thrilleren-retribution/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Brian De Palma: http://montages.no/filmfolk/Brian%20De%20Palma/

[2] Al Pacino: http://montages.no/filmfolk/Al%20Pacino/

[3] The Memory Of A Killer: http://www.imdb.com/title/tt0374345/

[4] Screen Daily: http://www.screendaily.com/home/afm/woody-quentin-and-al-align-for-afm/5079497.article

[5] Penn State-skandalen: http://en.wikipedia.org/wiki/Penn_State_child_sex_abuse_scandal

[6] stanset i september: http://deadline.com/2014/09/joe-paterno-movie-suspended-hbo-happy-valley-al-pacino-brian-de-palma-836931/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.