- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Amerikansk trailer og plakat til Joachim Triers Thelma

Av , 7. september 2017 i Ukategorisert

Joachim Trier [1]s Thelma [2] nærmer seg det internasjonale publikummet med en amerikansk trailer og kinoplakat – kun få dager før filmen får sin internasjonale premiere i Toronto.

Etter at Thelma høstet panegyrisk mottagelse hos den norske pressen etter at filmen åpnet filmfestivalen i Haugesund i august, har den både blitt hanket inn til filmfestivalen i Toronto [3], Fantastic Fest [4] i Texas og New York Film Festival [5]. I tillegg ble det for et par dager siden klart at den er trukket ut som Norges bidrag til Oscar-kappløpet, og dermed kniver om å få en nominasjon i kategorien beste ikke-engelskspråklige film.

Nå har altså Thelma, som har nordamerikansk premiere førstkommende søndag i Toronto, fått en amerikansk trailer. Den kan ikke sies å være drastisk annerledes fra den norske, men noe er blitt justert for å treffe et utenlandsk publikum – eksempelvis har man valgt å benytte den dramatiske låta «The Wolves» [6] av Cyrus Reynolds. I tillegg har det blitt sluppet en oppsiktsvekkende vakker plakat til filmen.

Thelma får amerikansk kinodistribusjon via distributøren The Orchard [7], og blir å se på kino over Atlanteren fra og med 10. november.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/amerikansk-trailer-og-plakat-til-joachim-triers-thelma/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Joachim Trier: http://montages.no/filmfolk/joachim-trier/

[2] Thelma: http://montages.no/film/thelma/

[3] filmfestivalen i Toronto: http://tiff.net

[4] Fantastic Fest: http://fantasticfest.com

[5] New York Film Festival: https://www.filmlinc.org/nyff2017/

[6] «The Wolves»: https://www.youtube.com/watch?v=19ZF1yDMSC8

[7] The Orchard: http://www.theorchard.com

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.