- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Amerikansk nytolkning av André Øvredals Trolljegeren nå i hendene på The Descent-regissør Neil Marshall

Av , 20. september 2013 i Ukategorisert

Det har ligget i kortene lenge at André Øvredals Trolljegeren [1] (2010) skulle bli laget på nytt i Hollywood. Nå er det klart at mannen bak den engelskspråklige nytolkningen blir Neil Marshall [2], som hadde sitt gjennombrudd med horrorfilmen The Descent [3] i 2005.

Det er Deadline [4] som melder at Marshall blir mannen som skriver og regisserer Troll Hunter, som blir denne nye filmens tittel. Nytolkningen går i opptak tidlig i 2014, og vil produseres på et totalbudsjett som ifølge Deadline klokker inn på $25 millioner (145 millioner kroner) – et stort hopp opp fra originalen, som i sin tid ble produsert av Filmkameratene. De norske originalprodusentene John M. Jacobsen og Sveinung Golimo er visstnok også med som produsenter av Marshalls versjon, som Alene hjemme [5]-regissør Chris Columbus er hovedprodusent for.

Om hvilke internasjonale skuespillere som kan være aktuelle for hovedrollen, som Otto Jespersen portretterte ganske så minneverdig i den norske originalen, skriver Deadline at produsentene «will aim high for the male lead, looking for a star not normally associated with the genre.». Interessant detalj; dette kan jo bety at man allerede har peilet seg inn på en konkret filmstjerne.

Hvis Marshalls Troll Hunter ikke snubler før den går i produksjon, kan vi regne med å stifte bekjentskap med en ny trolljeger på norske kinoer sent i 2014 eller tidlig i 2015.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/amerikansk-nytolkning-av-andre-ovredals-trolljegeren-na-i-hendene-pa-the-descent-regissor-neill-marshall/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Trolljegeren: http://montages.no/film/trolljegeren/

[2] Neil Marshall: http://montages.no/filmfolk/neil-marshall

[3] The Descent: http://www.imdb.com/title/tt0435625/combined

[4] Deadline: http://www.deadline.com/2013/09/neil-marshall-set-to-rewrite-and-direct-troll-hunter-redo/

[5] Alene hjemme: http://montages.no/film/alene-hjemme/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.