- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Filmfrelst #206: Oscar-tips 2016, del 2

Av Redaksjonen , 14. januar 2016 i Filmfrelst

Oscar-nominasjonene ble offentliggjort i dag [1], og i denne episoden – del 2 av vårt Oscar-fokus på Filmfrelst – kommer vi med våre reaksjoner på de utvalgte filmene og filmkunstnerne. 

Mad Max: Fury Road [2] og The Revenant [3] leder an med henholdsvis 10 og 12 nominasjoner, og i skuespillerkategoriene er Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Sylvester Stallone og Alicia Vikander de heteste favorittene – særlig nå som de er sikret en plass i salen under utdelingen.

I første utgave [4] av vinterens podkastepisoder om Oscar-kappløpet, publisert på Montages før jul, delte vi våre tanker om og tips til hvilke filmer som ville ha best mulighet til å sikre seg Oscar-nominasjoner. I denne episoden ser vi på resultatene som ble presentert under dagens offentliggjøring, og snakker om hvilke overraskelser (både skuffende og gledelige) som preget nominasjonene.

I panelet sitter Montages-redaktørene Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen. Vinterens Oscar-utdeling [5] finner sted 28. februar 2016. (Her er alle nominasjonene [1].)

God lytting!


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2016/01/filmfrelst-206-oscar-tips-2016-del-2/

Lenker i denne artikkelen:

[1] ble offentliggjort i dag: http://montages.no/nyheter/her-er-arets-oscar-nominasjoner-mad-max-fury-road-og-the-revenant-leder-an/

[2] Mad Max: Fury Road: http://montages.no/film/mad-max-fury-road/

[3] The Revenant: https://montages.no/film/the-revenant/

[4] første utgave: http://montages.no/2015/12/filmfrelst-202-oscar-tips-2016-del-1/

[5] Oscar-utdeling: http://oscar.go.com/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.