Flashback

Watchmen

It’s a compelling visceral film — sound, images and characters combined into a decidedly odd visual experience that evokes the feel of a graphic novel. It seems charged from within by its power as a fable; we sense it’s not interested in a plot so much as with the dilemma of functioning in a world losing hope.

Roger Ebert

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Even G. Benestad sier:

    Det er verd å sjekke ut «the extended cut» av filmen. Selv om den i større grad beveger seg bort fra tegneserien er det en langt bedre filmfortelling. Da jeg så kinoversjonen første gange elsket jeg den, men tenkte også at det må være vel mye å ta inn om man ikke har noe forhold til tegneserien. Åpningssekvensen forteller det meste, men den er rimelig stram.

  2. Med extended cut, mener du ultimate, eller director’s cut? Tenker det er på tide med et gjennsyn snart men har bare sett tc så lurer på hvilken av de to versjonene som er bankers.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>