- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Stellan Skarsgård holder det norrøne ekte i Thor

Av Karsten Meinich , 5. oktober 2009 i Ukategorisert

Stellan Skarsgård [1] er for tiden blant Skandinavias mest kjente skuespillernavn i Hollywood, kanskje det mest kjente. Når Marvel så har en gigantfilmatisering av Thor [2], amerikanernes eget tegneserieeventyr om de norrøne heltene, på trappene, er det ikke rart at de nå har castet Skarsgård til en av rollene. Han er da vitterlig norrøn!

Det er den svenske avisen Ystads Allahanda [3] som rapporterer om rollebesettelsen av Skarsgård. Thor regisseres av briten Kenneth Branagh [4], som har knyttet egne bånd til Sverige den siste tiden gjennom BBC-nyinnspillingen [5] av Wallander med Branagh i hovedrollen. Mon tro om dette også kan ha fristet regissøren til å plukke Skarsgård til Marvel-universet? Casten til Thor består forøvrig allerede av Chris Hemsworth som tittelfiguren og Brian Blessed som Odin, med Natalie Portman, Tom Hiddleston og Colm Feore i andre ledende roller.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2009/10/stellan-skarsgard-holder-det-norr%c3%b8ne-ekte-i-thor/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Stellan Skarsgård: http://montages.no/filmfolk/stellan-skarsgard

[2] Thor: http://montages.no/film/thor/

[3] Ystads Allahanda: http://www.ystadsallehanda.se/article/20091004/TTNOJE/110049978/2160/TYCKTTANKT/&/Stellan-Skarsgard-spelar-i-%E2%80%99Thor%E2%80%99

[4] Kenneth Branagh: http://montages.no/filmfolk/kenneth-branagh

[5] BBC-nyinnspillingen: http://en.wikipedia.org/wiki/Wallander_%28TV_series%29

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.