Regissørene av Man tenker sitt til Oslo

Fredrik Wenzel og Henrik Hellström, regissørene av straks premiereklare Man tenker sitt, kommer til Oslo for å delta på en førpremiere av filmen 3. november kl. 18.30 på Ringen kino. Rushprint-redaktør Kjetil Lismoen samtaler med regissørene, filmens produsent Erika Wasserman og musiker Erik Enocksson etter visningen.

I november og desember vil også Cinemateket i Oslo kjøre en serie med det beste av ny, svensk film fra Göteborg-traktene, inkludert Wenzel og Hellströms musikkdokumentar Broder Daniel Forever. Programmet for hele serien kommer senere. Billetter kan kjøpes her.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>