- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Scott og DiCaprio gjør Huxley

Av Martin Sivertsen , 6. august 2009 i Ukategorisert

Ridley Scott og Leonardo DiCaprio ser ut til å bli de første til å bringe Alduous Huxleys klassiske science fiction-roman «Brave New World [1]» til det store lerretet. DiCaprio eier rettighetene til boken gjennom sitt produksjonsselskap Appian Way, og radarparet skal ha hyret Farhad Safinia [2] – som skrev Mel Gibsons Apocalypto – til å utforme manus. Ifølge Reuters [3] har Universal nå satt i gang utviklingen av prosjektet for alvor, presumptivt med Scott i registolen og DiCaprio i hovedrollen som samfunnsutskuddet Bernard.

Scott har flere spennende prosjekter på trappene. Vi gleder oss til å se hva han har fått til med Robin Hood [4], og om det kommer noe godt ut av den neste Alien-filmen [5]. Dette er fremdeles en av Hollywoods mest drevne, visjonære regissører, og det er vanskelig å se for seg noen bedre skikket til å håndtere en Huxley-filmatisering på en verdig måte – til tross for at det forrige samarbeidsprosjektet [6] med DiCaprio ikke helt traff blink.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2009/08/scott-og-dicaprio-gj%c3%b8r-huxley/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Brave New World: http://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World

[2] Farhad Safinia: http://www.imdb.com/name/nm1731154/

[3] Reuters: http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSTRE5750WZ20090806?feedType=RSS&feedName=entertainmentNews

[4] Robin Hood: http://montages.no/film/robin-hood/

[5] den neste Alien-filmen: http://montages.no/2009/04/ridley-scott-vurderer-alien-5/

[6] det forrige samarbeidsprosjektet: http://www.imdb.com/title/tt0758774/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.