Kim Ji-woon ønsker Clive Owen og Sienna Miller

Selv om fjorårets elleville westernkomedie-eventyr The Good, the Bad, the Weird ikke levde opp til forventningene (i hvert fall ikke mine personlige), er Kim Ji-woon fremdeles et av de største og mest spennende navnene i nyere sørkoreansk film. A Tale of Two Sisters og A Bittersweet Life er i hver sin sjanger filmer av høy klasse. Nå er Ji-woon klar for å erobre det internasjonale filmmarkedet med en remake av Claude Sautet-filmen Max et les Ferrailleurs, og jeg ser allerede for meg det blendende vakre noirlandskapet samme regissør skapte i A Bittersweet Life, som han med dette materialet kanskje kan tilføre en ekstra skarphet. Filmens tittel blir Max and the Junkman, og innspillingen av det ferdigskrevne manuset starter etter planen opp i et snødekt og noir-innbydende Philadelphia i januar. Via nettstedet Twitch får vi vite at Ji-woon har Clive Owen i tankene som historiens hovedperson og detektiv, mens han allerede har hatt løse samtale med Sienna Miller for historiens viktigste kvinnerolle. Nesten uavhengig av cast; jeg gleder meg veldig!