Sam Raimi gjør World of Warcraft

Helt siden populariteten til dataspillet World of Warcraft tok fullstendig av i 2005 har Hollywood snakket om å ta fatt på en storslått filmatisering basert på det innholdsrike spilluniverset. I går kom über-nerdesiden Ain’t It Cool News med et scoop som for alvor aktualiserer filmen: Sam Raimi har signert på å regissere prosjektet. En filmatisering av World of Warcraft er dermed ikke lenger bare et løst rykte – spillprodusent Blizzard og filmprodusent Legendary jobber nå for alvor med å virkeliggjøre det.

Filmen vil bli distribuert av Warner Bros., ifølge Variety, og produseres av Charles Roven (The Dark Knight). Det vil dog ta noen år før filmen går i produksjon, siden Raimi skal lage Spider-Man 4 for Columbia Pictures først – med premiere i 2011. I mellomtiden skal han overse konseptutvikling og manusarbeid på World of Warcraft. Det skal bli spennende å følge denne prosessen, som forhåpentligvis vil lede Raimi til større kreative utfordringer enn jeg frykter at den fjerde Spider-Man-filmen vil representere. Hva tenker dere? Er Raimi rett mann for World of Warcraft?