De 10 mest støtende filmene noensinne?

Times Online har laget en liste over de 10 mest støtende filmene gjennom tidene, og naturlig nok havner Monty Pythons Life of Brian som nummer én, tett fulgt av Larry Clarks Kids. Som kjent ble Life of Brian i første omgang totalforbudt i Norge av den statlige sensuren på grunn av blasfemi. Etter hvert ble den frigitt fra statens overgrep mot ytringsfriheten, men med 18-års aldersgrense og en tekst som presiserte at denne filmen ikke handlet om Jesu liv og historie. De senere år har aldersgrensen blitt justert ned til 11 år.

Nummer 8 på listen er Sofia Coppolas Lost in Translation som på grunn av sin stereotypifisering av japanere oppfattes som støtende. Det at filmen gjør narr av eldre menn i midtlivskrise, overfladiske actionfilmskuespillere, og «hotte» motefotografer gjør tydeligvis ikke så mye.

Er det noen andre støtende filmer burde vært på denne listen?