Cate Blanchett gjør Lady Edwina Mountbatten

Cate Blanchett – bare navnet gir meg gåsehud!

Klodens mest talentfulle skuespiller har signert på å gestalte Lady Edwina Mountbatten i Joe Wrights adaptasjon av Indian Summer. Romanen omhandler de siste dagene i Storbritannias kolonistyre i India, og kan best oppsummeres som et epos med romantiske tilbøyeligheter. Det er en storslagen historie, og Blanchetts rolle står midt oppe i det hele side om side med blant annet Gandhi. Historien har også en mannlig hovedrolle; hennes ektemann Louis, etter ryktene tiltenkt Hugh Grant. Wright er regissøren som ga oss den gnistrende adaptasjonen av Pride and Predjudice, nydelige Atonement og kanskje ikke fullt så vellykkede The Soloist. Britiske Working Title produserer.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Ole sier:

    The Soloist var vellykket kunstnerisk om ikke kommersielt, vil nå jeg påstå. Kanskje litt suppete og sentimental, men det virker jo som er et av hovedtrekkene til Joe Wright.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>