Filmstøtteoversikt fra Aftenposten

Nordisk Film AS har siden 2001 mottatt mest offentlig støtte til produksjon av film i Norge, kan Aftenposten melde. Det rapporteres i samme artikkel at den norske filmens markedsdominans økte betraktelig i 2008 og at dette mest sannsynlig vil fortsette i 2009.

Det er interessant å se hvordan norsk film faktisk klarer å opprettholde et såpass høyt kvalitets- og interessenivå til tross for at gjennomsnittsbudsjettet er svært lavt. Dette er noe man må ta i betraktning når man skal diskutere den norske filmen og om «disse pengene heller vært brukt på midtdelere, rullestolramper eller konstnadseffektive kulturprodukter som litteratur, popmusikk og tegneserier?»

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>