Farrah Fawcett er død

Den amerikanske skuespilleren Farrah Fawcett, kanskje mest kjent for sin rolle i den originale Charlie’s Angels-tv-serien, gikk bort i dag, 62 år gammel. Variety melder at Fawcett tapte kampen mot kreft, en kamp som ble fortalt om i dokumentarfilmen Farah’s Story på hennes eget initiativ. Filmen ble sendt på tv-kanalen NBC i mai, og ble sett av over 9 millioner amerikanere. Variety skriver videre:

The tanned, blonde actress was one of the biggest celebrities of the 1970s, parlaying commercials and guest TV spots into a starring role in the popular detective drama “Charlie’s Angels” in 1976. Around the same time, a swimsuit poster featuring the beauty’s tousled mane, flirtatious smile and enviable figure — graphically outlined in a tight red swimsuit — sold a still-unrivaled 12 million copies.

Fawcett etterlater en sønn, Redmond, som hun fikk med skuespilleren Ryan O’Neal.