Første stills fra PJs The Lovely Bones

Det er ikke mye, men det er nok til å gi meg noen helt vanvittige ilninger nedover ryggen.. De første to bildene fra Peter Jacksons adaptasjon av Alice Sebolds The Lovely Bones (Alle Mine Kjære på norsk) har dukket opp hos Empire. Det første ser ut som et promo-bilde av Susie Salmon (Saoirse Ronan) i sin alternative himmel, det andre av hennes drapsmann George Harvey (Stanley Tucci) foran sine dukkehus.

Vi kommer til å skrive veldig, veldig mye om The Lovely Bones fremover her på Montages, og derfor tenkte jeg bare å sette tonen for dere uinvidde med det ganske så fascinerende plottet: En 14 år gammel jente voldtas og myrdes av sin nabo, for så å følge sin sørgende familie og sin morder fra en slags ikke-religiøs himmel. Årene går, og mens noen av familiemedlemmene går til grunne, viser andre seg å oppleve en helt ny tilværelse etter Susies død. Det er en rørende og mangefasettert historie, til tider beksvart til tider underfundig og morsom. Men mest av alt har den klare referanser til regissørens tidligere mesterverk Heavenly Creatures, dét alene er nok til at ilningene bare fortsetter og fortsetter nedover ryggen..