- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Richard Linklater i samtaler om filmatisering av forsvinningsroman

Av , 26. februar 2015 i Ukategorisert

Selv om Richard Linklater og Boyhood [1]ble snytt for Oscar-statuettene natt til mandag, har filmen fått priser og oppmerksomhet nok til at regissøren nå kan høste fruktene fra suksessen.

Nå tyder mye på at Linklater vil takke ja til å regissere en ny, litt annerledes «familiefilm», ettersom Hollywood Reporter [2] melder at han er i samtaler om å innta registolen for Where’d You Go Bernadette.

Filmen skal være basert på Maria Semple [3]s bestselger fra 2012, som utspiller seg gjennom brev, e-poster, FBI-dokumenter — for å nevne noen av de uortodokse fortellegrepene. I sentrum for romanen står Bernadette Branch, en arkitekt med agorafobi [4], som forsvinner under en familietur til Antarktis. Boka er fortalt fra hennes 15 år gamle datter Bee Branchs ståsted.

Mens vi venter på mer konkret nytt om filmen og Linklaters involvering, kan vi glede oss til That’s What I’m Talk About, som visstnok er ferdig innspilt [5].


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/richard-linklater-i-samtaler-om-filmatisering-av-forsvinningsroman/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Boyhood : http://montages.no/film/boyhood/

[2] Hollywood Reporter: http://www.hollywoodreporter.com/news/richard-linklater-talks-direct-whered-777688

[3] Maria Semple: http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Semple

[4] agorafobi: https://sml.snl.no/agorafobi

[5] ferdig innspilt: http://montages.no/nyheter/richard-linklaters-oppfolger-til-dazed-and-confused-trakker-i-boyhoods-fotspor/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.