- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Paul Tunges kritikerroste Demning utgitt på DVD

Av , 21. august 2017 i Ukategorisert

Paul Tunge [1]s film Demning [2] (2015) har vært en av disse hypede norske independent-produksjonene som kun er mulig å oppdrive på festivaler og spesialvisninger. Nå er imidlertid filmen tilgjengelig på DVD.

Hvis du ennå er blant dem som ikke har hatt muligheten til å se Demning, har du nå muligheten til å kjøpe den på via Platekompaniet [3]s nettbutikk. Dette takket være Fanfare forlag [4], som står bak utgivelsen.

Vår omtale [5], publisert for to år siden, roste Demning opp i skyene:

Paul Tunge demonstrerer en imponerende formidlingsevne. Ved å utelate eksposisjon, setter regissøren store krav til sin egen antydende fortellerstil, og heldigvis lykkes han: Demning er vag, men aldri diffus. (…)

Det gjenstår å se om Demning blir tilgjengelig for et større kinopublikum, eller om den bare kan oppsøkes på festivaler i månedene fremover. I alle tilfeller er det gledelig å se noe så ambisiøst og mangefasettert som Demning – dette er en av årets beste norske filmer.

Tunge har allerede ferdigstilt sin neste spillefilm, Fountain of Youth [6], som skal settes opp på kino utvalgte steder (premieren blir om en drøy måned, på BIFF [7]). Demning ble både finansiert og distribuert av Tunge selv, men på Fountain of Youth har han Fanfare forlag i ryggen.

Her kan dere lese vårt intervju [8] med Paul Tunge.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/paul-tunges-kritikerroste-demning-utgitt-pa-dvd/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Paul Tunge: http://montages.no/filmfolk/paul-tunge/

[2] Demning: http://montages.no/film/demning/

[3] Platekompaniet: https://www.platekompaniet.no/dvd/demning-dvd/?utm_source=Fanfare+%E2%80%93+film&utm_campaign=fd01ca3520-EMAIL_CAMPAIGN_2017_08_21&utm_medium=email&utm_term=0_03ce70579e-fd01ca3520-523629865

[4] Fanfare forlag: http://fanfare.as/

[5] Vår omtale: http://montages.no/2015/09/omhet-og-rahet-om-hverandre-i-paul-tunges-fremragende-lavbudsjettsfilm-demning/

[6] Fountain of Youth: http://www.imdb.com/title/tt6800982/

[7] BIFF: http://www.biff.no/

[8] vårt intervju: http://montages.no/2016/06/bilder-i-brytning-det-skarpe-ved-paul-tunge/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.