- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Nye, effektfylte TV-spotter for Terminator Salvation

Av Karsten Meinich , 28. april 2009 i Ukategorisert

Montages-redaktørene erklærte i går Filmfrelst [1] sin helhjertede kjærlighet til Terminator-universet. Den komplekse, fascinerende verdenen som manusforfatterne James Cameron og Gale Anne Hurd definerte med The Terminator [2] i 1984, utvikles og utvides i år med seriens fjerde spillefilm; Terminator Salvation [3]. Denne nye filmen har kinopremiere i Norge 5. juni, og vil helt sikkert bli gjenstand for debatt i en fremtidig episode av vår podkast.

Som kick-off til vårt uungåelige fokus på denne filmen peker jeg dere til tre ferske TV-spotter [4] – et tegn på studioet Warner Bros. sin intensiverte markedsføring nå i tiden frem mot USA-premieren 21. mai. De evig oppdaterte bloggerne hos Slashfilm har gravd frem [4] disse tre spottene, som er tunge på effekter og en overhengende følelse av undergang – naturlig nok, i og med at Terminator Salvation foregår etter dommedag. Jeg synes det virker svært lovende, på tross av den skepsis man føler for prosjektets regissør McG [5] (Charlie’s Angels). Noen andre enn meg som gleder seg?


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2009/04/nye-effektfylte-tv-spotter-for-terminator-salvation/

Lenker i denne artikkelen:

[1] på Filmfrelst: http://montages.no/2009/04/filmfrelst-11-terminator-universet/

[2] The Terminator: http://montages.no/film/terminator/

[3] Terminator Salvation: http://montages.no/film/terminator-salvation/

[4] tre ferske TV-spotter: http://www.slashfilm.com/2009/04/27/new-terminator-salvation-television-spots-show-off-new-fx-filled-footage/

[5] McG: http://montages.no/filmfolk/mcg

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.